Food & Industrie Havens & luchthavens Overheid Security

Wat bij terreurdreiging?

Uit een recent rapport over de werking van de federale politie is gebleken dat er onvoldoende personeelsreserve is om een verhoogd dreigingsniveau op te vangen. De bijdrage van de privé-bewakingssector wordt hierin dan ook steeds belangrijker. 

Facilicom Group

Facilicom lanceert "Buitengewoon"

Het project ‘Buitengewoon’ leidt 12 anderstalige nieuwkomers op tot (groot)keukenmedewerker of schoonmaker. Na een positieve evaluatie krijgen ze een contract (on)bepaalde duur bij Facilicom aangeboden.

Facilicom Group

Dit was de Belfius EuroHockey 2019

Van 16 tot 25 augustus ging op de Wilrijkse Pleinen het Belfius EuroHockey 2019 toernooi door. Facilicom Group Belgium kon als partner van dit mooie event, 10 dagen lang mee genieten van de unieke, sportieve sfeer. Kijk en geniet mee van onze aftermovie!

Facilicom Group

Win tickets voor EuroHockey 2019

Van 16 tot 25 augustus gaat op de Wilrijkse Pleinen het Belfius EuroHockey toernooi door. Facilicom Group Belgium is trotse partner van dit Europees Hockey Kampioenschap. Komen jullie mee onze Red Lions en Red Panthers aanmoedigen? Facilicom geeft gratis tickets weg! Doe mee met de wedstrijd!

Waarom gebouwenonderhoud zo belangrijk is

Als beheerder van een (multi tenant) gebouw is een goed georganiseerd en correct uitgevoerd technisch onderhoud van groot belang. Zo bent u bijvoorbeeld verantwoordelijk voor een aantal wettelijke verplichte onderhoudswerken en keuringen.

Schoonmaak

Dag van de Schoonmaker 2019

Vandaag vieren we onze schoonmakers, want het is Dag van de Schoonmaker! Bij Gom werken 3700 schoonmakers, met meer dan 100 verschillende nationaliteiten. Daarom zeggen we speciaal vandaag, een grote DANKUWEL, MERCI, GRACIAS, OBRIGADA, GRAZIE aan al onze schoonmakers!

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.